Enjoy & Explore Holland programma

Een leuk jaar in Nederland voor al onze buitenlandse kandidaten (au pairs, flex nannies, caregivers, domestic workers) is onze missie. Daarom hebben wij een speciaal Enjoy & Explore Holland programma ontwikkeld. Dit programma biedt diverse activiteiten voor au pairs om met elkaar in contact te komen, Nederland te ontdekken en support te krijgen bij vragen en problemen.

Connect to Smiling Faces

De au pairs zijn reeds uitgebreid geïnformeerd over het programma in Nederland door onze buitenlandse vestigingen en partners. Zodra de au pair in Nederland arriveert wordt zij gebeld door een van onze medewerkers voor een informatiegesprek. Bij binnenkomst ligt er een leuk en nuttig welkomstpakket met o.a. een contactlijst van al onze kandidaten. Niets leuker dan samen een nieuw land te ontdekken!

Enjoy & Explore Holland Card

Elke au pair ontvangt een Enjoy & Explore Card welke haar recht geeft op vier landelijke activiteiten, toegang tot onze maandelijkse MEET & GREET bijeenkomsten in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u kijken op onze Event kalender en op Facebook.

24/7 Au Pair Support

We begrijpen dat au pairs veel vragen hebben, zich soms eenzaam voelen en zelf problemen kunnen ondervinden in de samenwerking met het gastgezin. Als gastgezin bent u het eerste aanspreekpunt en is het de verantwoordelijkheid van kandidaat en familie om eventuele vragen en problemen samen op te lossen. Natuurlijk willen wij u en de kandidaten daar altijd bij ondersteunen en delen we graag onze ervaring en kennis op dit gebied. 

Smiling Faces heeft een 24/7 noodlijn 06-23607197. Dit noodnummer kan gebruikt worden buiten kantoortijden, wanneer er echt niet gewacht kan worden tot de eerst volgende werkdag. Minder urgente vragen kunnen gesteld worden per e-mail aan onze speciale support afdeling voor au pairs aupair@smilingfaces.nl, voor gastgezinnen kan dit naar info@smilingfaces.nl. Daarnaast zijn onze medewerkers tijdens kantooruren tussen 10.00 en 16.00 altijd bereikbaar.