Inwonende Zorgverlener: 24- uurs zorg aan huis

Zo lang mogelijk comfortabel in uw eigen huis blijven wonen is een wens van veel ouderen. De inwonende zorgverlener biedt 24 -uurs zorg op maat. Zou het niet fantastisch zijn als u  flexibele 24- uurs  zorg aan huis heeft. Iemand in huis heeft die altijd voor uw huishouden zorgt en indien nodig u ook die verzorging,verpleging  en begeleiding kan bieden die u nodig heeft?

Afhankelijk van uw wensen biedt Smiling Faces  24 -uurs zorg bij ouderdom, ziekte of handicap. Wij bieden 24 uurs zorg aan huis in de vorm van au pairs en professionele inwonende zorgverleners (uit het buitenland). 

Onze au pairs kunnen u ondersteunen bij hulp in de huishouding, gezelschap of begeleiding. De au pair woont bij u in huis en ondersteund u maximaal 30 uur per week en niet meer dan 8 uur per dag. Een au pair mag alleen bij een (ouder) echtpaar wonen. Woont u alleen dan komt u niet in aanmerking voor een au pair, maar wel voor een inwonende zorgverlener uit het buitenland.

Heeft u of uw partner meer persoonlijke verzorging of zelfs verpleging nodig? Meer dan 30 uur per week hulp nodig of bent u alleenstaand? Dan is de 24 -uurs flexibele zorg van onze inwonende zorgverlener van ons zusterbedrijf Zuster in Huis wellicht wat u zoekt.

Voor meer informatie klik: http://www.zusterinhuis.nl