Kandidaten van over de hele wereld

Veel klanten vragen zich af waarom een kandidaat naar Nederland wilt komen. Voor onze buitenlandse kandidaten is het een prachtige mogelijkheid om kennis te maken met onze cultuur, taal en gewoonten. Daarbij draagt het voor de kandidaten bij aan een internationale ervaring. Het verbeteren van de Engelse taal en de mogelijkheid tot reizen binnen Europa is ook een belangrijke drijfveer. Per kandidaat en per land kan de motivatie verschillen.

Au pairs; een cultureel uitwisseling programma

De au pair kandidaten komen met name uit niet EU landen. Zij kunnen Nederland alleen in reizen met een speciaal au pair visum. Smiling Faces heeft eigen vestigingen in het buitenland en vele buitenlandse partners die voor ons de kandidaten werven en selecteren. Onze kandidaten komen uit Zuid-Afrika, Indonesie, Thailand, Colombia, Oekraïne en Moldavië.

Au pairs uit Zuid-Afrika zijn populair, omdat veel Zuid-Afrikaanse au pairs Afrikaans (vergelijkbaar met Nederlands) en/of Native Engels spreken. Onze au pairs uit Indonesië kunnen beschreven worden als zorgzaam, geduldig, rustig en flexibel. Au pairs uit Latijns Amerika worden geprezen om hun extroverte en vrolijke karakter.

Natuurlijk is de nationaliteit maar één van de selectie criteria. Vaardigheden, persoonlijkheid en ervaring zijn niet gebonden aan een land. Maak kennis met onze kandidaten en ervaar het zelf.


Werken in Nederland; alleen EU burgers en rijke landen

Onze flex nannies, caregivers en domestic workers komen voornamelijk uit Oost-Europa. Alleen kandidaten uit de Europese Unie, kandidaten met een Europees paspoort en kandidaten afkomstig uit de 'rijke landen' (Japan, Australië, USA etc.) mogen van de Nederlandse Immigratie en Naturalisatie Dienst in ons werkprogramma instromen.