Vliegticket voor uw au pair, goed geregeld!

Een au pair heeft een speciaal vliegticket nodig: een jaarretourticket. Dit is een vereiste voor het afgeven van een au pair visum (MVV). Het is een speciaal ticket wat 365 dagen geldig is. Dit vliegticket voor au pairs kent bijzondere voorwaarden.

Smiling Faces regelt al jaren via haar ticketleverancier vliegtickets voor au pairs, in opdracht van gastgezinnen. We werken samen met een ticketbureau, dat is aangesloten bij de IATA en SGR, en geheel op de hoogte is van de voorwaarden waar een jaarretourticket aan moet voldoen. Wat regelen wij?

  1. Een vliegticket reservering  t.b.v. de Nederlandse Ambassade voor afgifte visum (MVV).
  2. Een vliegticket aanbod na goedkeuring van het visum op de gewenste datum en geldigheid van het visum.
  3. Ondersteuning bij onverwachte wijzigingen of annulering van het ticket.
  4. In overleg met u, het omzetten van het vliegticket naar de juiste datum. De retourdatum van een jaarretourticket is fictief, omdat de retourdatum slechts 10 maanden vooruit kan worden geboekt in het systeem van de luchtvaartmaatschappij. De au pair mag maximaal 1 jaar in Nederland blijven en de retourdatum zal altijd tijdig omgeboekt moeten worden naar de  werkelijke retourdatum (binnen de geldigheid van 365 dagen). Gebeurt dit niet tijdig, dan bent u zelf verantwoordelijk en dient u een nieuw vliegticket voor uw au pair te kopen.