De juiste hulp in huis, wij bieden de oplossing

Voor uw hulp aan huis bieden wij diverse diensten. Voor uw kinderopvang aan huis bieden wij au pairs en (flex) nannies. Zijn de kinderen groter of het huis uit en heeft u meer behoefte aan huishoudelijke hulp? Maak dan kennis met onze buitenlandse (inwonende) huishoudelijke hulp (domestic au pairs of domestic workers). Bent u op leeftijd of heeft u gehandicaptenzorg nodig (kinderen en volwassenen), dan bieden wij speciale zorg aan huis door middel van inwonende zorgverleners (caregivers). Voor zorg aan huis kunt u terecht bij ons andere bedrijf Global Care Capacity (www.globalcarecapacity.nl).

Het werven en selecteren van een betrouwbare en gemotiveerde kandidaat is een precair en tijdrovend proces dat wij u graag uit handen nemen. Bij het adviseren van de meeste geschikte service en het matchen van de juiste persoon kunt u rekenen op onze expertise.

Weet u al wat u zoekt? Kijk zelf in ons aanbod van kinderopvang en huishoudelijke hulp.

Met veel aandacht begeleiden wij u en de kandidaten bij het creëren van een basis voor een prettige samenwerking. Dit doen we o.a. door het geven van support, tips en evaluaties. Tevens ontvangen de buitenlandse kandidaten een training. Smiling Faces organiseert diverse activiteiten (Enjoy & Explore Holland programma) voor haar buitenlandse kandidaten.

Aanvullend regelt Smiling Faces ook visa, vliegtickets en verzekeringen. Voor zaken als Persoonsgebonden Budget (PGB) en Payrolling werken wij samen met gespecialiseerde partners.  

Smiling Faces is lid van BONAPA (Branche Organisatie Nederlandse Au Pair Agentschappen) en IAPA (wereldwijde brancheorganisatie International Au Pair Association) en is erkend referent van de IND (Immigratie en Naturalisatie Dienst).