Een buitenlandse zorgverlener: meer zorg voor een fijner leven

Door ziekte, ouderdom of handicap heeft u meer hulp aan huis en zorg nodig. Als u of uw kind het liefst thuis blijft wonen en de zorg aan huis wilt inhuren, kunt u kiezen uit thuiszorg of particuliere zorg. De hulp van de thuiszorg is gebonden aan strenge regels en de hulp is vaak niet genoeg. Particuliere zorg is prijzig. Een flexibele en goedkopere oplossing bieden onze inwonende zorgverlenders uit het buitenland: buitenlandse zorgverleners (caregivers).

Onze inwonende zorgverleners zijn gemotiveerd en flexibel, komen speciaal voor u naar Nederland en wonen bij u in huis. U kunt ook extern een kamer huren. Onze zorgverleners hebben een opleiding en/of achtergrond in de gezondheidszorg voor ouderen en/of gehandicapten en zijn minimaal verzorgende of verpleegkundige. De kandidaten spreken Engels of Duits en komen uit Oost Europa.

Heeft u een Persoonsgebonden Budget (PGB), dan kunt u de inwonende zorgverlener in loondienst nemen. Onze Buitenlandse zorgverleners werken voor een lager uurtarief dan Nederlandse zorgverleners. Met een inwonende buitenlandse zorgverlener kunt u meer zorguren  inkopen van uw PGB.